Dagboek Van Een Herdershond - De Complete Collectie

(Renée Soutendijk, Jo de Meyere, Kees Brusse, Rudy Falkenhagen, Bruni Heinke, Renée Soutendijk, Tv Series, Willy van Hemert - DVD - Willy van Hemert)

€ 12.99 - € 15.99
4 disks, In 1914 fietste de jonge kapelaan Erik Odekerke zijn eerste parochieplaats Geleen binnen. Het kleine landbouwdorp wordt beheerst door een kleine groep notabelen, de onderwijzer, een herenboer en meneer pastoor. De jonge kapelaan is erg onhandig en naïef en jaagt, ondanks zijn goede bedoelingen, veel mensen tegen zich in het harnas. Niet in de laatste plaats de conservatieve pastoor, die zichzelf als herder van de kudde beschouwt. Wat hem betreft is de kapelaan slechts zijn herdershond.
Gelukkig staat Erik er niet helemaal alleen voor. Hij laat zich leiden door een onzichtbare engelbewaarder, waar hij overigens vaak ruzie mee heeft. En dat leidt weer tot komische situaties.

Regisseur Willy van Hemert heeft het oorspronkelijke werk 'Kroniek ener Parochie' van priester-dichter Jacques Schreurs ruim geïnterpreteerd. Met veel humor laat hij het 'rijke roomse leven' zien in een Limburg waar de agrarische samenleving door de mijnbouw langzaam verandert in een industriele maatschappij. Dat maakt 'Dagboek van een Herdershond' tot een intrigerend verhaal vol fantasie met autentieke historische achtergrond.
...Meer
 
 
Winkel Levertijd Prijs Prijs Inc  
Vandaag besteld, dinsdag in huis € 12.99 € 14.94 Bekijk Product >
3 - 5 Werkdagen € 14.95 € 16.94 Bekijk Product >
3 - 5 Werkdagen € 15.99 € 17.98 Bekijk Product >
 

Gegevens

Uitvoerende(n): Renée Soutendijk, Jo de Meyere, Kees Brusse, Rudy Falkenhagen, Bruni Heinke, Renée Soutendijk, Tv Series, Willy van Hemert
Vorm: DVD
Onbekend: Willy van Hemert
Sub-categorie: Familie
EAN: 8711983959064

Beoorderlingen

We hebben nog geen beoorderlingen voor dit artikel.
 
 
 
Prijswijzer.com gebruikt cookies om u beter van dienst te zijn. Klik hier voor meer informatie. Sluiten