War Collection

(Heath Ledger, Josh Hartnett, Ewan McGregor, Mel Gibson, Bruce Willis, Monica Bellucci, Joely Richardson, Cole Hauser, Tom Sizemore, Movie, Roland Emmerich, Antoine Fuqua, Ridley Scott - Blu-Ray - Roland Emmerich Ridley Scott Antoine Fuqua)

€ 22.95 - € 24.99
3 disks, Black Hawk Down:
Black Hawk Down is het zeer aangrijpende, waargebeurde verhaal over een missie van het Amerikaanse leger in Mogadishu, Somalië. In het kader van een vredesmissie van de Verenigde Naties wordt een groep jonge elite-soldaten naar Mogadishu gestuurd. Hun opdracht is om een aantal topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren om zo een einde te maken aan de burgeroorlog die het land kapot maakt.

The Patriot:
Benjamin Martin (Mel Gibson) is een oorlogsheld, die het leger heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen. Wanneer de Amerikaanse Revolutie uitbreekt, weigert hij dan ook om zich in het oorlogsgeweld te mengen om zo zijn familie te beschermen. Zijn zoon Gabriel(Heath Ledger) gaat echter, tegen de wil van zijn vader in, het leger in om te vechten tegen de vijand. Dan realiseert Benjamin zich dat er maar één mogelijkheid is om zijn gezin te redden: de strijd aangaan tegen het overweldigende Engelse leger voor de vrijheid van zijn familie én zijn land.

Tears of the Sun:
Special Navy Commander Waters (Bruce Willis) heeft de riskante opdracht om met zijn team dokter Lena Kendricks (Monica Bellucci) uit het oorlogsgebied van Afrika te redden.Wanneer ze Lena vinden, weigert ze mee te gaan als Waters niet de vluchtelingen van haar dorp in veiligheid brengt.Waters besluit tegen zijn orders in te gaan en samen beginnen ze aan een gevaarlijke tocht door de jungle naar de nabijgelegen grens. Met deze actie krijgt Waters niet alleen de legerleiding achter zich aan maar ook een rebelse militie die wil voorkomen dat de vluchtelingen de grens bereiken.


  • Beeld: High Definition 2.35:1, High Definition 2.40:1

  • Geluid: Dolby Digital 5.1, PCM 5.1

  • Taalkeuze: Engels, Frans

  • Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
...Meer
 
 
Winkel Levertijd Prijs Prijs Inc  
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis, op = op € 22.95 € 22.95 Bekijk Product >
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis, op = op € 24.99 € 24.99 Bekijk Product >
3-5 werkdagen € 24.99 € 24.99 Bekijk Product >
 

Gegevens

Uitvoerende(n): Heath Ledger, Josh Hartnett, Ewan McGregor, Mel Gibson, Bruce Willis, Monica Bellucci, Joely Richardson, Cole Hauser, Tom Sizemore, Movie, Roland Emmerich, Antoine Fuqua, Ridley Scott
Vorm: Blu-Ray
Onbekend: Roland Emmerich Ridley Scott Antoine Fuqua
Sub-categorie: Actie
EAN: 8712609594409

Beoorderlingen

We hebben nog geen beoorderlingen voor dit artikel.
 
 
 
Prijswijzer.com gebruikt cookies om u beter van dienst te zijn. Klik hier voor meer informatie. Sluiten