Story Of Film - An Odyssey

(Mark Cousins - DVD - Mark Cousins)

€ 20.99 - € 48.99
5 disks, The story of film: An Odyssey is een unieke 15-delige reis door de geschiedenis van de film waarin het regisseur Mark Cousins lukt om het verhaal van ruim honderd jaar film te vertellen. Meer dan 5 jaar heeft het Cousins gekost om deze documentaire te maken. THE STORY OF FILM beslaat dan ook 4 continenten, 12 decennia en meer dan 1000 films. Cousins vertelt de geschiedenis van de film vanaf de stomme film tot aan het digitale tijdperk van nu. Hij bezoekt de belangrijkste plekken van de cinema en laat zien hoe regisseurs door historische gebeurtenissen en elkaar beïnvloed worden.

Cousins spreekt met wereldberoemde regisseurs als Lars von Trier, Quentin Tarantino, Bernardo Bertolucci, Gus van Sant, Wim Wenders, Jane Campion, de Coen Brothers en vele anderen. Met deze interviews, honderden filmfragmenten en gesprekken met filmcritici, technici en acteurs laat hij zien hoe hartstochtelijk hij van film houdt en hoe universeel die liefde is.

THE STORY OF FILM bevat een uiterst uniek en enorm rijk archief aan filmfragmenten, van de grootste klassiekers ooit tot aan de blockbusters uit onze huidige tijd; van Il Conformista, De Fietsendieven, Otto e Mezzo, The Red Shoes, Vertigo en The Wizard of Oz tot Taxi Driver, Psycho, Pulp Fiction, The Big Lebowski, Jaws en Avatar.

The Story of Film is een must see voor iedereen die wil ervaren hoe rijkgeschakeerd de filmgeschiedenis is en bevat alles wat je ooit gezien moet hebben! 'Iedereen houdt van film. Ook wie dacht dat het hem niks deed.'
...Meer
 
 
Winkel Levertijd Prijs Prijs Inc  
Vandaag besteld, dinsdag in huis € 20.99 € 20.99 Bekijk Product >
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis € 43.95 € 43.95 Bekijk Product >
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis € 48.99 € 48.99 Bekijk Product >
 

Gegevens

Uitvoerende(n): Mark Cousins
Vorm: DVD
Onbekend: Mark Cousins
Sub-categorie: Algemeen
EAN: 8717249480464

Beoorderlingen

We hebben nog geen beoorderlingen voor dit artikel.
 
 
 
Prijswijzer.com gebruikt cookies om u beter van dienst te zijn. Klik hier voor meer informatie. Sluiten