Hollandse Meesters

(Guus Meeuwis - CD - New Cool Collective Big Band Guus Meeuwis)

€ 17.99 - € 19.99
1 disk, Het nieuwe album van Guus Meeuwis, Hollandse Meesters.

In de zomer van 2015 is het 20 jaar geleden dat de carrière van Guus Meeuwis begon met de monsterhit Het is een Nacht. Ook staat hij in 2015 voor het 10e jaar op rij in het Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G-concerten. Redenen genoeg om groot(s) uit te pakken! In plaats van terug te kijken, gaat de zanger vieren waar hij is gekomen. “Ik heb de agenda tot aan het dubbele jubileum leeg geveegd.” vertelt Guus. “We gaan de meest te gekke dingen doen. Dingen die ik al jaren in m’n hoofd heb zitten maar waar het simpelweg te druk voor was, maar ook dingen die heel hoog op mijn wensenlijst staan maar die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik durf nog bijna niet te geloven dat dit allemaal echt gaat gebeuren. Het wordt zó gaaf.” De projecten die hieruit voort zijn gekomen noemen we samen: Het Jubileumjaar.
Wat gaat Guus allemaal doen?

Het Jubileumjaar wordt afgetrapt met de single Opzij (met rap van Faberyayo) van het gloednieuwe nieuwe album Hollandse Meesters, een unieke samenwerking met New Cool Collective Big Band. Het album komt op 17 oktober uit en wordt gepresenteerd tijdens een exclusief concert in het Rijksmuseum, waar Guus zijn Hollandse Meesters van de muziek gaat spelen in het huis van de Hollandse Meesters van de schilderkunst. Ook opent Guus een eigen pop-up restaurant, gaat hij optreden in The Royal Albert Hall in Londen en presenteert hij een Tv-programma met vriend Johnny de Mol. ‘Groots met een zachte G – De Jubileumeditie’ vormt in juni de kroon op Het Jubileumjaar.

Hollandse Meesters
Guus en New Cool Collective Big Band speelden voor het eerst samen in het tv-programma De Wereld Draait Door, waarvoor zij samen Een Meisje van 16 van Boudewijn de Groot vertolkten. Die samenwerking beviel zo goed, dat het naar meer smaakte! Het was een grote wens van Guus om een album op te nemen met klassiekers uit de Nederlandstalige muziek en zo een ode te brengen aan de liedjes waardoor hij zelf Nederlandstalig is gaan zingen. Samen met New Cool Collective Big Band is hij de studio in gedoken om uiteenlopende klassiekers uit het Nederlandse genre te voorzien van een nieuw arrangement. Tijdens een rondleiding door het Rijksmuseum kwam de inspiratie voor de titel: het moest ‘Hollandse Meesters’ worden.
...Meer
 
 
Winkel Levertijd Prijs Prijs Inc  
Voor zondag 18.00 uur besteld, maandag in huis € 17.99 € 19.94 Bekijk Product >
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis € 17.99 € 19.98 Bekijk Product >
3 - 5 Werkdagen € 19.99 € 21.98 Bekijk Product >
 

Gegevens

Uitvoerende(n): Guus Meeuwis
Vorm: CD
Onbekend: New Cool Collective Big Band Guus Meeuwis
Sub-categorie: Algemeen
EAN: 0602547016256

Beoorderlingen

We hebben nog geen beoorderlingen voor dit artikel.
 
 
 
Prijswijzer.com gebruikt cookies om u beter van dienst te zijn. Klik hier voor meer informatie. Sluiten