Het Voedselzandloperkookboek

(Kris Verburgh / Pauline Weuring - Hardcover - Pauline Weuring Kris Verburgh)

€ 19.95
Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!
Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen.

Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.
Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline’s Keuken. Daarnaast is zij ook werkzaam als freelance culinair redacteur voor onder meer Flair.
...Meer
 
 
Winkel Levertijd Prijs Prijs Inc  
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis € 19.95 € 19.95 Bekijk Product >
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld morgen in huis € 19.95 € 21.90 Bekijk Product >
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis € 19.95 € 21.94 Bekijk Product >
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, volgende dag in huis € 19.95 € 21.94 Bekijk Product >
 

Gegevens

Auteur: Kris Verburgh / Pauline Weuring
Vorm: Hardcover
Uitgever: Pauline Weuring Kris Verburgh
Sub-categorie: Kookboeken
ISBN-13: 9789035141070
ISBN-10: 9035141079

Beoorderlingen

We hebben nog geen beoorderlingen voor dit artikel.
 
 
 
Prijswijzer.com gebruikt cookies om u beter van dienst te zijn. Klik hier voor meer informatie. Sluiten